Installera webbläsartillägg

För att kunna använda Kaspersky Password Manager-funktioner i en webbläsare måste du installera Kaspersky Password Manager-tillägget för webbläsaren. Kaspersky Password Manager använder tillägget för att fylla i onlineformulär automatiskt, logga in på webbplatser automatiskt och spara nya konton, bankkort och adresser snabbt för webbplatser. Du kan också använda webbläsartillägget för att automatiskt generera ett starkt lösenord och klistra in det i ett lösenordsfält på en webbsida.

När du har installerat Kaspersky Password Manager och ansluter till My Kaspersky uppmanas du av programmet att välja vilka webbläsare du vill använda med Kaspersky Password Manager och installera tillägg för dessa webbläsare. Fönstret för val av webbläsare visar endast webbläsare som stöds av Kaspersky Password Manager.

Installera webbläsartilläggen för Kaspersky Password Manager första gången programmet startas

Installera webbläsartillägget senare

Se även

Använd automatiskt sparande och automatisk ifyllning